Merg la Barcelona Ionut Dobre si Florin Ciniparu, castigatorii selectiei de la Constanta pentru echipa "Performanta are viitor"

Luni, 21 August 2017, ora 11:17
121 citiri
Terenul "Vointa" din Complexul Sportiv Badea Cartan Constanta a gazduit prima selectie pentru noua echipa "Performanta ar viitor", o actiune organizata de Gillette si Federatia Romana de Fotbal, care se desfasoara, in perioada august 2017 - mai 2018, sub umbrela programului FRF "Impreuna suntem fotbal".

Dintre cei peste 200 de tineri fotbalisti cu varste cuprinse intre 10 si 14 ani care au participat la preselectia organizata la Constanta au fost alesi doi, Ionut Dobre (14 ani, din Medgidia - ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.