Mirel Radoi a anuntat numele a 33 de candidati pentru Campionatul European de tineret. Sase jucatori de la FC Viitorul pe lista

Vineri, 17 Mai 2019, ora 21:12
56 citiri
Selectionerul reprezentativei U21, Mirel Radoi, a comunicat public vineri, 17 mai, numele a 33 fotbalisti din care ii va alege pe cei 23 pentru Campionatul European de tineret gazduit de Italia si San Marino.

Tricolorii vor debuta la turneul final pe 18 iunie, impotriva Croatiei, si fac parte dintr-o grupa in care se mai afla Anglia si Franta.

Lotul final format din 23 de jucatori va fi anuntat ulterior finalei Cupei Romaniei. Tricolorii se reunesc pe 6 iunie si vor pleca a doua zi intr-un ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.