Nelu Carastoian - "Cea mai mare bucurie din viata mea" Gloria Baneasa a invins SSC Farul, care s-a oprit la 21 de victorii (galerie foto)

Luni, 27 Martie 2017, ora 05:16
135 citiri
Liderul Ligii a 4-a de fotbal a judetului Constanta, SSC Farul, a inregistrat sambata prima infrangere in campionat, in runda a 22-a, dupa ce castigase celelalte 21 de meciuri jucate! Performera este Gloria Baneasa, care a castigat cu 2-1 (D. Nicolae 25, S. Mitea 44 / D. Zaharia 10) meciul jucat pe teren propriu cu echipa fanilor.

Plecata la Baneasa cu gandul obtinerii celei de-a 22-a victorii, SSC Farul a jucat insa slab, de nerecunoscut. In acelasi timp, gazdele au oferit o replica sustinuta, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.