Pickleball. Cum se joaca. "Devii dependent!" Eden Lica aduce la Constanta, in premiera nationala, sportul care a luat avant in SUA (galerie foto)

Miercuri, 05 Decembrie 2018, ora 05:12
67 citiri
Noul sport, care a luat o amploare deosebita in SUA, Pickleball, va fi adus pentru prima data in Romania, la Constanta, de Eden Lica, fost jucator de tenis, fiul cel mare al presedintelui executiv al SSC Farul, Marcel Lica.

In varsta de 34 de ani, Eden este in SUA din toamna anului 2013, lansandu-se peste Ocean ca antrenor de tenis. A pregatit (cu rezultate) copii de diferite varste, dar a lucrat si cu vedete, precum Brooke Shields. In urma cu doi ani insa a descoperit un nou sport, care era ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.