Politistul din Constanta s-a impus prin KO tehnic Alex Filip, de la CS Oyama Karate, o noua victorie la Superkombat (galerie foto)

Luni, 27 Iunie 2016, ora 05:13
308 citiri
Luptatorul constantean Alex Filip, de la CS Oyama Karate (antrenor, Marius Burlacu), a castigat un nou meci la Superkombat. Politist in viata de zi cu zi, Filip l-a intalnit sambata, in gala de la Brasov, la categoria super-mijlocie (-77 kg), pe Levan Guruli (din Grecia), de care a dispus prin KO tehnic in repriza a treia.

"A fost un meci greu si muncit. Le multumesc tuturor celor care m-au sustinut si au avut incredere in mine", a declarat Alex Filip. Alti doi sportivi de la cluburi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.