Retrospectiva 2018 Anul in care Simona Halep a cucerit primul ei trofeu de Grand Slam. Numarul 1 in lume si regina la Roland Garros!

Vineri, 04 Ianuarie 2019, ora 05:12
95 citiri
2018 a fost cel mai bun an din cariera de pana acum a Simonei Halep. Marea campioana a Constantei a incheiat si anul trecut pe locul intai in clasamentul mondial si, in plus, a cucerit primul ei trofeu de Mare Slem, la Roland Garros.

Palmaresul din 2018 al Simonei cuprinde trei turnee castigate (Shenzhen - simplu si dublu, Roland Garros, Montreal) si atingerea ultimului act la alte trei competitii (Australian Open, Roma - unde a invins-o in semifinala pe Maria Sarapova si Cincinnati). Bilantul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.