Robert Draganoiu, doua medalii de aur. Gethika Team a dat lovitura Finala la Mondiale intre doi sportivi din Mereni! (galerie foto)

Marti, 15 Noiembrie 2016, ora 05:14
58 citiri
Gethika Team Constanta a obtinut rezultate deosebite la Campionatul Mondial de Ashihara Karate, de la Brasov, unde a urcat de opt ori pe podium.
aEuro<
Cele opt medalii au fost castigate de cinci luptatori: Robert Andrei Draganoiu (campion mondial la kata individual si pe echipe, categoria juniori -18 ani, si medaliat cu bronz la kumite, categoria -18 ani / -65 kg), Marian Valentin Badea (campion mondial la kata pe echipe, categoria juniori -18 ani, si argint la kumite, categoria -16 ani / -60 ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.