"Rugby, valori pentru viata" ACS Rugby Team Constanta le-a oferit echipament sportiv copiilor din Medgidia si Castelu (galerie foto)

Miercuri, 17 August 2016, ora 05:13
87 citiri
ACS Rugby Team Constanta, prin antrenorii Nicolae Mocanu, Adrian Tinca si Dumitru Barbu, au organizat la Medgidia, pe stadionul "Cimentul", meciuri de pregatire intre echipele din Constanta, Navodari - Sacele - Corbu, Harsova - Ghindaresti, Medgidia si Mangalia.

Actiunea, care a durat doua ore, a avut ca scop pregatirea si stabilirea loturilor selectionatelor de mini-rugby (Under-10, Under-12 si Under-14) care vor reprezenta clubul la turneele organizate de Federatia Romana de Rugby). ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.