Simona Halep, discriminata originile aromane: "Era singura, izolata!". Detalii despre rivalitatea cu Sorana Cirstea si operatia la sani

Sursa: Replica
Sambata, 05 Octombrie 2019, ora 07:47
51 citiri
Firicel Tomai, unul dintre primii antrenori ai Simonei Halep inainte ca aceasta sa intre in topul mondial, a vorbit despre operatia la sani suferita de fostul lider WTA si despre relatia acesteia cu Sorana Cirstea.
Antrenorul sustine ca Simona nu era foarte sigura daca sa se opereze la sani, insa dupa un turneu si-a dat seama ca e nevoita sa faca acest lucru daca-si doreste performanta.
"Operatia a fost conditia primordiala pentru a face performanta. Am fost la un turneu in Marsilia, de 100.000 ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.