Simona Halep ia postura de lider WTA in serios si se pune contra Serenei in scandalul de sexism: "Arbitrii respecta regulamentul. Nu am altceva de adaugat!"

Sursa: Replica
Sambata, 22 Septembrie 2018, ora 07:47
35 citiri
Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) a oferit prima reactie dupa conflictul iscat de Serena Williams (16 WTA) in finala pierduta la US Open contra lui Naomi Osaka (7 WTA), scor 2-6, 4-6. Romanca fost ponderata in comentariu, dar a dat de inteles ca arbitrul de scaun nu a gresit cu nimic.
"Nu am observat vreo diferenta intre modul in care sunt judecate femeile si cel in care sunt judecati barbatii. Chiar nu vreau sa discut despre ce s-a intamplat in finala US Open, dar toata lumea primeste acelasi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.