Sprijin divin pentru Georgian Paun, de la SSC Farul Poarta Catedrala pe tricou si, in sambata Floriilor, a inscris miraculos golul victoriei! (galerie foto)

Luni, 22 Aprilie 2019, ora 05:12
80 citiri
Mijlocasul Georgian Paun este irezistibil! Sambata, SSC Farul Constanta a castigat al treilea meci din 2019 cu golul sau, trecand cu 2-1 pe teren propriu de Aerostar Bacau. Aruncat in lupta din minutul 46, Paun a fost din nou arma secreta a "marinarilor" si a marcat golul victoriei, in ultimele secvente ale partidei, in minutul 90+4!

Dupa partidele cu Chindia Targoviste (de la Constanta) si cu ACS Energeticianul (din deplasare), in care SSC Farul s-a impus cu 1-0, Georgian Paun a facut ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.