SSC Farul Constanta, de la 0-7 la 5-1 Golgheterul Claudiu Dragu, "dubla" impotriva Deltei Dobrogea Tulcea, fosta sa echipa (galerie foto + video)

Luni, 16 Octombrie 2017, ora 05:17
226 citiri
Nou promovata SSC Farul Constanta a trecut peste infrangerea cu 0-7 din meciul cu Progresul 1944 Spartac si, sambata, la o saptamana de la acel esec usturator, a invins categoric, cu 5-1 (2-0), la Techirghiol, Delta Dobrogea Tulcea, in etapa a opta a Ligii a 3-a de fotbal, seria secunda.

Golurile au fost marcate de Cl. Dragu (33, 87), Botea (43), V. Sicu (65), R. Stanescu (77), respectiv Moise (85 - din penalty). In afara de cele cinci reusite, gazdele au avut si alte ocazii importante, iar in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.