SSC Farul intalneste Sportul Chiscani Petre Grigoras - "E greu sa le ceri sa devina intr-un timp scurt super-profesionisti ca Messi"

Joi, 16 Noiembrie 2017, ora 05:18
97 citiri
Aflata pe locul doi in seria secunda a Ligii a 3-a, echipa de fotbal SSC Farul Constanta intalneste vineri, de la ora 14.00, in deplasare, Sportul Chiscani (penultima clasata), in etapa a 13-a, ultima a turului de campionat.

Cu obiectiv clar promovarea imediata in Liga a 3-a, SSC Farul are 29 de puncte in 12 meciuri (dupa noua victorii, doua egaluri si o infrangere) si se afla la doua puncte in spatele liderului Progresul 1944 Spartac. De cealalta parte, formatia braileana Sportul Chiscani a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.