Studentii de la "Ovidius", pe primul loc la Nationalele Universitare de Atletism

   

Performanta remarcabila obtinuta de atletii Universitatii "Ovidius" din Constanta la Campionatul National Universitar de Atletism,ce s-a desfasurat, zilele trecute, la Bacau, in organizarea Federatiei Sportului Scolar
si Universitar, Universitatii "Vasile Alecsandri" din Bacau, Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Bacau si Federatiei Romane de Atletism.

Din cele 23 de centre universitare inscrise in competitie, Universitatea "Ovidius" s-a dovedit a fi cea mai medaliata, cu 11 podiumuri: cinci medalii de aur (Cosmin Dumitrache si Simona Balca - la 60 metri garduri, Ionut Grecu - lungime, Cosmin Trofin - 800 metri si Adina Amzucu - saritura in inaltime), cinci de argint (Radu Costache - 60 metri garduri, Nicoleta Puscuta - 60 metri garduri si triplusalt, George Baciu - lungime, si Ionut Grecu - triplusalt) si una de bronz (Adrian Boldeanu - 60 metri garduri).

"Sunt foarte mandru de rezultatul remarcabil pe care l-au obtinut studentii nostri. Ii felicit pentru parcursul lor, ...citeste toata stirea
Marti, 30 Ianuarie 2018, ora 05:01
Sursa: Cuget Liber

Articol citit de 26 ori


Cuget Liber
Cele mai citite stiri
BARBUT MASLUIT si CAMATARIE! Clanul Saceanu invartea BANI GREI; printre 'INTEPATI' ar fi si patronul de la siteul Autovit!
In urma a 22 de perchezitii domiciliare, in judetele Constanta, Calarasi si in Bucuresti, mai multe ...
Masina lui Radu Mazare, scoasa la vanzare pe OLX?!?
Anunturi cu de toate si pentru toti pe OLX! Ca capitolul autoturisme, surpriza de pe site-urile de ...
Tineri TERIBILISTI pe strazile Constantei: iata cum sarbatoresc terminarea liceului! VIDEO
Sfarsitul ultimului an scolar din perioada de liceu reprezinta prilej de bucurie pentru elevi, care ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor