Tatal sau a fost junior al FC Farul Fotbalistul Gabriel Iordan, din Constanta, a dat goluri in Germania pentru SSVg Velbert 02 (galerie foto)

Vineri, 09 Decembrie 2016, ora 05:13
130 citiri
Fost campion national cu Academia Hagi, acum patru ani, Gabriel Iordan a evoluat apoi si in Germania, la juniorii clubului SSVg Velbert 02.

In varsta de 17 ani, Gabriel Iordan a luat microbul fotbalului de la tatal sau, Stefan, care a jucat la juniorii Farului intr-o echipa din care mai faceau parte, printre altii, Dennis Serban, Adrian Pitu, Mihai Stere, Vali Dragoi, Giani Baidoc, Marius Raducanu sau Gioni Balauca. Fiul lui Stefan a evoluat timp de patru ani la Academia Hagi, ca atacant, si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.