Trei ani fara legenda "marinarilor" Memorialul "Dumitru Antonescu", la Constanta. Participa veteranii de la Farul, Steaua, Dinamo si Rapid! (galerie foto)

Joi, 21 Noiembrie 2019, ora 05:10
90 citiri
In acest an, pe 25 aprilie, s-au implinit trei ani de la moartea legendei FC Farul Dumitru Antonescu. Luna viitoare, pe 15 decembrie, la Constanta se va desfasura un nou turneu in memoria fostului mare fotbalist.

Este vorba de Memorialul "Dumitru Antonescu", la care vor participa echipele de old-boys de la FC Farul, Steaua, Dinamo si Rapid. Organizata de Old-Boys FC Farul, intrecerea se va desfasura in Sala Sporturilor, intre orele 15.00 si 19.00. "Turneu spectaculos de fotbal in sala in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.