Ultramaraton de 24 de ore pe nisip, la Mamaia, care promoveaza drepturilor de integrare in comunitate a persoanelor cu dizabilitati (galerie foto)

Joi, 12 Aprilie 2018, ora 11:17
47 citiri
Peste 2.000 de oameni sunt asteptati sa ia parte, in luna mai, la un eveniment sportiv unic in lume: un ultramaraton de 24 de ore pe nisipul din statiunea Mamaia.

Evenimentul sportiv "Alerg 24h Autism Marea Neagra" este organizat de Centrul Psihologic "Marea Neagra" si are menirea de a promova drepturilor de integrare in comunitate a persoanelor cu dizabilitati.

Pentru a putea participa la eveniment, fiecare capitan de echipa este nevoit sa adune in jurul sau minim 20 de prieteni, alaturi de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.