Universitatea Craiova e in cantonament pe litoral. Fotbalistii lui Piturca se pregatesc si pe plaja de la Mamaia (galerie foto)

Vineri, 11 Octombrie 2019, ora 05:10
47 citiri
In perioada de pauza din Liga 1, data de meciurile echipelor nationale, Universitatea Craiova a luat decizia de a efectua un cantonament de cinci zile pe litoral, care se va incheia duminica, 13 octombrie.

Lotul echipei craiovene s-a cazat la un hotel din Mamaia, iar antrenorul principal Victor Piturca si staff-ul sau conduc trei sedinte de pregatire pe zi. Fotbalistii lucreaza atat pe teren normal, cat si pe nisipul plajei de la Mamaia. Lotul de jucatori pentru acest cantonament este format ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.