Vasile Apetroaie, campionul din Eforie La 51 de ani, a mai cucerit doua titluri nationale, doborandu-si recordurile (galerie foto)

Joi, 20 Aprilie 2017, ora 05:13
59 citiri
Campionatul National de atletism in sala rezervat categoriei masters l-a adus iar pe prima treapta a podiumului pe atletul constantean Vasile Apetroaie.

Veteranul de 51 de ani din Eforie Nord a cucerit medalia de aur la 1.500 m si la 3.000 m, la fiecare dintre cele doua probe batandu-si recordurile personale. Din 2014, de cand s-a reapucat de atletism, dupa o pauza de 25 de ani, Vasile Apetroaie mentine ridicat ritmul in competitiile de masters, avand succes deosebit atat in intrecerile ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.