Vedete ale sportului, in mijlocul elevilor, la Constanta, in Programul National "Campionii Romaniei in scoala, liceu si universitate"

Sambata, 13 Ianuarie 2018, ora 05:15
41 citiri
Programul National "Campionii Romaniei in scoala, liceu si universitate" continua in 2018, iar in luna ianuarie la Constanta sunt prevazute sase actiuni, in care reprezentanti ai Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Constanta, impreuna cu fosti sau actuali sportivi celebri, se vor afla in mijlocul elevilor din diferite unitati de invatamant, sub semnul "Orei de educatie fizica cu un campion".

Astfel, pe 16 ianuarie, la Colegiul National de Arte "Regina Maria" din Constanta, de la ora 15. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.