Vedete de azi si de ieri ale sportului din Constanta, alaturi de copii, la evenimentul "Uniti prin sport" (galerie foto)

Joi, 14 Aprilie 2016, ora 05:12
35 citiri
Aflat la prima editie, evenimentul "Uniti prin sport", o campanie de promovare a sportului in randul copiilor, a strans astazi in tribunele Salii Sporturilor din Constanta aproximativ 300 de copii.
Organizata de Asociatia Terra Semper Fidelis Perspectiva pentru Viitor, in parteneriat cu DJST Constanta, Asociatia Judeteana de Baschet, ISJ Constanta, Handbal Club Dobrogea Sud Constanta, Club Sportiv Universitar Neptun Constanta, Asociatia Judeteana de Handbal, Baschet Club Athletic Constanta si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.