Vicepresedintele Federatiei Romane de Arte Martiale a condus stagiul national de Qwan Ki Do de la Cumpana (galerie foto+video)

Luni, 26 Iunie 2017, ora 05:18
35 citiri
Sala de sport "Elena Frincu" din Cumpana a gazduit, weekendul trecut, a patra editie a stagiului national de Qwan Ki Do, care a fost condus de vicepresedintele Federatiei Romane de Arte Martiale, Giam Su Ovidiu Covaci (centura neagra 7 Dang).

La stagiu au participat in jur de 170 de sportivi, de la zece cluburi sportive din tara. Evenimentul a fost structurat pe doua parti: Qwan Ki Do si studiul armelor de lemn. Din judetul Constanta au participat sportivi din Cumpana, Constanta, Eforie, 23 ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.