Victorie clara si cu Avantul Comana Marin Tufan, simbol al FC Farul, le-a predat stafeta "lupilor tineri" de la SSC Farul (galerie foto)

Miercuri, 31 August 2016, ora 05:13
201 citiri
Suporter Spirit Club Farul Constanta, echipa infiintata de suporteri ai FC Farul in aceasta vara, are punctaj maxim in Liga a IV-a, aseara realizand a treia victorie din campionat, 4-1 (2-0) pe teren propriu cu Avantul Comana. Meciul s-a jucat pe terenul ITC din Complexul Sportiv Badea Cartan si a fost primul disputat de SSC Farul pe teren propriu in campionat. Lovitura de start a fost data de Marin Tufan, golgeterul all-time al FC Farul, iar la meci au fost prezente si alte foste glorii ale ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.