Zicu, pe banca tehnica la Farul Constanta. Mesajul sau pentru fani Ciprian Marica - "Este un nou inceput, cu Ianis antrenor" (galerie foto + video)

Joi, 04 Iulie 2019, ora 05:10
109 citiri
Ieri-dimineata, echipa de fotbal Farul Constanta s-a reunit de dupa vacanta si a efectuat primul antrenament, sub comanda unei noi conduceri tehnice. Tot ieri, finantatorul Ciprian Marica l-a prezentat oficial pe antrenorul Ianis Zicu (35 de ani), constantean, lansat in fotbal de FC Farul, club pentru care a si jucat la prima echipa, in sezonul 2002/2003.

In afara de Zicu, din staff-ul tehnic al Farului mai fac parte antrenorul Daniel Florea (fostul fundas stanga de la Otelul Galati, Dinamo ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.