Confesiunile unui patron retras din fotbal - Interviu

Joi, 07 Februarie 2013, ora 13:15
6038 citiri
Confesiunile unui patron retras din fotbal - Interviu

A stat in fotbal doar doi ani, insa considera intrarea in fenomen drept cea mai mare greseala din viata sa. S-a rupt total de lumea fotbalului dupa retragere, insa, dupa o pauza de patru ani, a acceptat sa vorbeasca pentru Ziare.com despre viata in si in afara Ligii 1.

Omul de afaceri Constantin Bucur, fost patron al clubului Gloria Buzau, a declarat ca intrarea in fotbal a fost cea mai mare greseala pe care a comis-o.

Constantin Bucur a fost patron la Buzau intre 2007 si 2009, perioada in care echipa a fost suspectata ca ar fi satelitul Stelei.

In interviul acordat pentru Ziare.com, Bucur neaga legaturile cu Steaua, spune ca a fost pacalit de apropiati si exclude o revenire in fotbal.

Ce mai faceti, domnule Bucur? De cativa ani nu se mai stie nimic de dumneavoastra in lumea fotbalului...

M-am retras din fotbal si nu mai vreau sa am legatura cu fenomenul. Acum ma ocup de afaceri, ma lupt cu criza. Regret ca am intrat in fotbal, trebuia sa bag banii inca de atunci in afaceri si sa am grija de ei.

Va bucurati ca ati iesit din fotbal?

Din pacate, am fost pacalit, m-am lasat dus de altii in loc sa-mi ascult instinctul. Mie nu-mi place sa pierd si am facut-o tocmai asa cum nu-mi place, influentat de altii! Nici nu vreau sa-mi mai amintesc cati bani am pierdut in fotbal. Am avut incredere in oameni si m-am ars.

Ati fost implicat la Buzau intr-o perioada in care s-au facut arestari in arbitraj. Aveti ceva de reprosat?

Ma rog dimineata, la pranz si seara sa-i ajute Dumnezeu si sa-i ierte. Eu i-am iertat. Ne-am inrait de tot si din cauza asta si poporul are de suferit, ne vede Dumnezeu! S-au intamplat multe in fotbal, dar eu ma rog pentru toti. Si pentru mine, si pentru arbitri, si pentru conducatori, pentru toti!

Numele Buzaului a aparut intr-un meci suspect cu FC Vaslui. Ati facut blaturi in fotbal?

Blaturi? Niciodata! Atentie: absolut niciodata! Lumea a vorbit tampenii! Pai, eu n-am facut blat cu Steaua desi toata lumea spunea ca suntem Steluta! M-am si certat cu Gigi Becali pentru asta, i-am spus ca e un joc de fotbal si rezultatul se transeaza pe teren. Cine e mai bun, sa castige! A pierdut campionatul tocmai ca a facut egal cu 'Steluta', deci cum sa facem blaturi? Au fost simple prostii!

Cu Gigi Becali in ce relatii ati ramas?

Suntem intr-o relatie buna acum, ne intelegem ca si inainte. Mai bine ca s-a intamplat asa, nu vedeti ce se intampla? Cine stie cum ajungeam prin alte parti daca faceam vreo prostie. Mai bine corect si onest!

V-ati facut dusmani in fotbal?

Nu mi-a placut sa-mi fac dusmani in fotbal. Eu sunt un om prietenos care respecta pe toata lumea. Chiar si femeia de serviciu cand o intalnesc, o salut, o intreb ce face. Deci n-am probleme de genul asta.

Dar prieteni?

Ce prieteni sa-mi fac? Pe oamenii din fotbal ii stiam dinainte. Eram prieten cu ei pentru ca asa sunt eu, foarte apropiat de oameni. Am aceeasi prieteni ca si atunci cand am intrat in fotbal.

In concluzie, nu trebuie sa ne asteptam la o revenire in fotbal?

Nu, niciodata. Acum ma ocup doar de afaceri si doar de afaceri.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#interviu Constantin Bucur, #Constantin Bucur Gloria Buzau, #Constantin Bucur fotbal , #stiri Constantin Bucur