Constantin Budescu si-a reziliat contractul cu Al-Shabab. Va muta Gigi Becali pentru a-l aduce la FCSB?

Duminica, 04 August 2019, ora 17:28
7766 citiri
Constantin Budescu si-a reziliat contractul cu Al-Shabab. Va muta Gigi Becali pentru a-l aduce la FCSB?
Foto: Hepta.ro

Mijlocasul roman Constantin Budescu si-a reziliat contractul cu gruparea araba Al-Shabab, unde ajunsese in vara lui 2018, putand fi acum liber la discutii cu orice echipa, inclusiv cu FCSB, acolo unde e dorit mult de patronul Gigi Becali.

Situatia lui Budescu era una incerta inca de cand Sumudica a plecat de la Shabab pentru a semna cu turcii de la Gaziantep. Budescu a fost exclus din lot, invocate fiind desele sale accidentari, din a doua parte a stagiunii trecute.

Iar acest anunt al despartirii lui Budescu de Al-Shabab a fost facut de avocatul lui Budescu, Paul Mincu, care adauga ca jucatorul a devenit liber de contract:

"Jucatorul a dat dovada de buna credinta si a incercat sa solutioneze pe cale amiabila conflictul aparut odata cu schimbarea managementului si antrenorului echipei. Din pacate, pozitia clubului a ramas neschimbata astfel ca n-a mai avut alta optiune decat sa denunte unilateral contractul. Speram sa isi gaseasca repede un nou club caruia sa i se alature pentru a-si continua cariera. Situatia lui contractuala la acest moment este clara. E liber de contract. Conflictul cu fostul club va fi decis de FIFA, dar asta e o chestiune de durata. Daca nu cumva vom gasi o cale de intelegere cu Al Shabab. Speram la asta", au fost vorbele lui Mincu pentru agentia de presa Agerpres.

Romanul a suferit o accidentare la genunchi in luna februarie, iar pana la finalul stagiunii a mai fost integralist in doar doua partide la arabi. Intre timp, in aceasta vara, Budescu s-a recuperat la baza FCSB-ului, din Berceni, lucru ce a conturat si mai mult ruptura dintre fotbalist si Al Shabab.

Ramane de vazut cum va misca acum Gigi Becali, care a anuntat inca de ceva timp ca il doreste cu ardoare pe fostul decar al ros-albastrilor, vandut in tarile arabe pentru suma de 2,5 milioane de euro.

8 goluri si 5 pase decisive sunt cifrele lui Budescu in 24 de partide jucate la Shabab, acolo unde a mai fost coleg si cu Valerica Gaman.

La arabi, Budescu avea un salariu regesc, de 3,6 milioane de euro in urmatorii doi ani.

D.A.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Constantin Budescu reziliere contract cu Shabab, #Constantin Budescu anunt de ultima ora, #Constantin Budescu despartire de Shabab tarile , #stiri Constantin Budescu
Comentarii