Constantin Nicolescu ramane internat

Miercuri, 12 Septembrie 2012, ora 14:15
1901 citiri

Presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, ramane internat in Sectia de Terapie Intensiva coronarieni, continua investigatiile si urmeaza tratamentul prescris, a declarat, miercuri, purtatorul de cuvant al Spitalului de Urgenta Floreasca, Bogdan Oprita.

Purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean din Pitesti, Marius Pascu, a declarat ca starea lui Nicolescu este stabila, iar decizia de transfer la Spitalul Floreasca din Capitala a fost luata pentru ca acesta sa poata beneficia de investigatii suplimentare, intrucat la unitatea pitesteana nu se pot face anumite analize.

"Decizia de tranfer a fost luata de conducerea spitatului, impreuna cu cardiologul de garda si cu medicii implicati in evaluarea pacientului. Starea pacientului nu s-a inrautatit din punct de vedere clinic, dar s-au modificat niste parametri biochimici in electrocardiograma", a precizat Pascu.

Presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, a ajuns, marti dimineata, in jurul orei 9.00, la DNA Pitesti, fiind citat de procurori pentru a-i fi prezentate invinuirile intr-un nou dosar privind fraude cu fonduri europene. Dupa aproximativ 30 de minute, la DNA Pitesti a fost solicitata o ambulanta, iar la scurt timp echipajul medical l-a scos pe Nicolescu din sediul DNA pe o targa, presedintele CJ Arges fiind dus la Spitalul Judetean din Pitesti si dupa cateva ore transferat la Spitalul Floreasca.

Marti, DNA a anuntat ca procurorii au inceput urmarirea penala impotriva lui Constantin Nicolescu si a altor 11 persoane, pentru fraude cu fonduri Phare de peste 1,2 milioane de euro, in cazul constructiei podului de la Cateasca.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Constantin Nicolescu ramane internat, #Constantin Nicolescu sindrom coronarian, #Constantin Nicolescu DNA, #constantin nicolescu arestat , #stiri Constantin Nicolescu
Comentarii
Poza ionut1964
ionut1964
rank 2
legea oare se aplica la fel si pentru un palmas