Presedintele CJ Arges este ventilat mecanic

Luni, 31 Ianuarie 2011, ora 12:26
2191 citiri
Presedintele CJ Arges este ventilat mecanic
Foto: Cotidianul

Presedintele CJ Arges, Constantin Nicolescu, este intubat si ventilat mecanic, luni, iar dupa ce va fi detubat, medicii vor vedea daca accidentul vascular cerebral a produs si alte suferinte ale organelor.

Lui Nicolescu i-au fost facute patru bypass-uri si, potrivit unor surse medicale citate de Gandul, pentru realizarea interventiei, inima pacientului a fost oprita aproximativ o ora, timp in care sustinerea functiei acesteia a fost asigurata de aparate.

De asemenea, dupa ce Nicolescu va detubat, se va putea vedea daca accidentul vascular cerebral a produs si alte suferinte ale organelor si a generat si alte probleme de sanatate.

Constantin Nicolescu este internat la Sectia terapie intensiva a Spitalului "Floreasca" dupa operatia pe cord deschis, efectuata duminica, si care a durat sapte ore. Medicii au spus ca este vorba de o operatie cu grad de risc ridicat, avand in vedere accidentul cerebral suferit de Nicolescu, dar au sustinut ca daca nu s-ar face interventia, exista riscul unui accident cardiac "masiv".

Presedintele CJ Arges, operat cu succes

Echipa medicala multidisciplinara care-l trateaza pe Nicolescu a stabilit ca acesta a suferit un accident vascular cerebral ischemic, diagnosticul complex incluzand si referiri la un sindrom coronariar acut si la multiple stenoze arteriale, ca efect al hipertensiunii si dislipidemiei.

Constantin Nicolescu, acuzat de procurorii DNA Pitesti pentru luare de mita si trafic de influenta, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, joi seara, de magistratii Tribunalului Arges, decizia fiind atacata cu recurs de catre avocatii sai la Curtea de Apel Pitesti.

Presedintelui CJ Arges i s-a facut rau, la scurt timp dupa ce Tribunalul Arges a decis arestarea sa preventiva. Ulterior, si sotiei acesteia i s-a facut rau. Cei doi au fost transportati cu ambulante la Spitalul Judetean din Pitesti, iar ulterior presedintele Consiliului Judetean Arges a fost transferat la Spitalul Floreasca din Capitala.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#nicolescu spital opreta, #nicolescu stop cardiac, #nicolescu arestat cercetat dna , #stiri Constantin Nicolescu