Scrisorile de amor ale Corinei Cretu catre Colin Powell: Ai fost cea mai mare iubire a vietii mele

Vineri, 02 August 2013, ora 11:40
15852 citiri
Scrisorile de amor ale Corinei Cretu catre Colin Powell: Ai fost cea mai mare iubire a vietii mele

Europarlamentarul PSD Corina Cretu i-a trimis mai multe email-uri fostului secretar de stat american Colin Powell, in care ii scrie acestuia ca a fost "cea mai mare iubire" a vietii sale si ca plange pentru el "ca o adolescenta".

Mesajele au fost dezvaluite dupa ce un hacker, autointitulat "Guccifer", a postat un link catre aceste email-uri pe contul sau de Facebook, scrie New York Daily News.

Powell, in varsta de 76 de ani, a fost nevoit sa-si clarifice relatia cu europarlamentarul roman Corina Cretu, in varsta de 46 de ani. Aceasta ii scria, pe 14 noiembrie 2011, un mesaj clar de dragoste.

"Te-am iubit atat de mult, atat de multi ani. Ai fost cea mai mare iubire a vietii mele", a afirmat Cretu.

De asemenea, europarlamentarul PSD i-a trimis fostului secretar de stat american mai multe poze cu ea insasi, inclusiv in costum de baie si intr-o cada.

"Nu credeam ca la 43 de ani pot plange atat de mult pentru un barbat ca o adolescenta", i-a mai scris Corina Cretu, in ajunul Craciunului din anul 2010.

Aceasta parea inca indragostita, in anul 2011, trimitandu-i lui Powell ca "Nimeni nu spune sa mergem in pat, vreau doar sa te vad, nimic mai mult".

Cei doi si-au trimis aceste email-uri in anii 2010 si 2011, potrivit dezvaluirilor facute de hackerul care a spart contul personal de AOL al fostului secretar de stat american.

Colin Powell a negat ca ar fi avut o relatie extraconjugala cu europarlamentarul PSD Corina Cretu, recunoascand ca pozele sunt "de natura foarte personala".

Colin Powell dezminte o relatie extraconjugala cu Corina Cretu

Colin Powell, in varsta de 76 de ani, ar fi intalnit-o prima oara pe Corina Cretu cand aceasta era consilier al presedintelui Ion Iliescu, fiind inalt diplomat roman pe vremea Administratiei George W. Bush. Fostul secretar de stat american a tinut sa sublineze ca "nu a fost nicio aventura atunci si nu este vreuna nici acum".

Powell a recunoscut insa ca a sfatuit-o pe Corina Cretu sa-si curete email-ul de asemenea corespondenta: "In lumina a ceea ce s-a intamplat, pare evident sa-i cer doamnei Cretu sa stearga email-urile".

Corina Cretu, idila si cu Tony Blair?

In anul 2010, fostul premier britanic Tony Blair a fost fermecat de europarlamentarul PSD, la una dintre conferintele din PE aratandu-se disponibil sa ii raspunda la cate intrebari doreste aceasta.

Tony Blair i-a facut ochi dulci Corinei Cretu

Cand Corina Cretu l-a intrebat daca i se pot pune trei intrebari, Tony Blair ar fi raspuns zambind, starnind hohote de ras in sala: "Poti sa-mi pui cate intrebari vrei".

Europarlamentarul PSD s-a casatorit religios, pe 10 noiembrie 2012, cu omul de afaceri Ovidiu Rogoz.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#Corina Cretu mesaje Colin Powell, #Corina Cretu scrisori Colin Powell, #Corina Cretu relatie Colin Powell, #Colin Powell mail Corina Cretu , #PSD
Comentarii
Poza elena7777777
elena7777777
rank 5
Ea cunoscuta cuconeta asta, in ale "amorului" ca un cal breaz!
Poza bum
bum
rank 5