Corina Cretu: Lazaroiu a devenit Mama Omida a politicii romanesti

Vineri, 14 Octombrie 2011, ora 19:33
1592 citiri
Corina Cretu: Lazaroiu a devenit Mama Omida a politicii romanesti

Corina Cretu, europarlamentar PSD, ironizeaza ultimele declaratii ale fostului ministru al Muncii, Sebastian Lazaroiu, privind posibile dezertari din USL, spunand ca acesta este "Pitie de Dambovita".

Aceasta sustine ca fostul ministru a "ramas fara vreo ocupatie concreta", dupa ce a fost remaniat din postul de ministru si a pierdut si postul de consilier prezidential, motiv pentru care "a devenit Mama Omida a politicii romanesti".

"Din aceasta pozitie de Pitie de Dambovita, dl. Sebastian Lazaroiu proroceste (...) destramarea USL si dezertari masive catre PDL, care e, nu-i asa, minunea politica a tarii, un far calauzitor al natiunii romane, pe care o conduce spre capitalism in zbor (cand are combustibil in rezervor, lucru aproape imposibil de cand la mansa se afla echipajul Basescu-Boc), scrie Corina Cretu, pe blogul sau.

Europarlamentarul PSD adauga ca Sebastian Lazaroiu "este contrazis de sondaje", insa admite ca pot exista oameni de la USL care vor mai trece la PDL sau UNPR.

Lazaroiu: USL se va rupe, se va incepe cu dezertari individuale masive

"Cand ai la dispozitie serviciile secrete, DNA si ANI, si le folosesti pentru santajarea alesilor opozitiei, se pot intampla si astfel de dezertari. Doar nu va inchipuiti ca cei din UNPR au facut saltul pentru ca le-a cerut-o electoratul. Ei nu au electorat: in sondajele de opinie nu exista", mai scrie Corina Cretu.

Aceasta adauga insa ca Lazaroiu trage concluzii gresite dupa victoria PDL in alegerile partiale din judetul Neamt si "nicio propaganda nu se poate masura cu realitatea din portofel".

"Cei din PDL se incapataneaza sa creada ca romanii ii iubesc si au sa-i voteze pentru ca i-au facut sa sufere cu masurile de austeritate, doar pentru ca si alti europeni sufera de pe urma austeritatii", sustine Corina Cretu, adaugand ca "la noi, austeritatea tine loc de masuri de relansare economica".

Lazaroiu: Nu vom avea pe buletinele de vot din 2012 o formatiune USL

"USL este o alianta slabita, nu mai are foarte mult suflu", a declarat vineri sociologul Sebastian Lazaroiu, fost ministru al Muncii si fost consilier prezidential, adaugand ca Uniunea Social-Liberala este "macinata de conflicte interne".

De ce au eșuat negocierile AUR cu Pro România. Victor Ponta: “Am fost zdrobiți de mamutul acesta PNL-PSD” VIDEO
De ce au eșuat negocierile AUR cu Pro România. Victor Ponta: “Am fost zdrobiți de mamutul acesta PNL-PSD” VIDEO
La începutul lunii martie 2024, vestea că Pro România negociază o alianță cu AUR a stârnit reacții vehemente din partea membrilor dar și a susținătorilor formațiunii politice conduse de...
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
#corina cretu, #Cretu Lazaroiu Pitie, #Corina Cretu Lazaroiu Pitie , #stiri Corina Cretu