Borcea l-a terminat pe Cornel Dinu. "Procurorul" face declaratii morbide

Sambata, 20 Martie 2010, ora 09:12
1983 citiri
Borcea l-a terminat pe Cornel Dinu. "Procurorul" face declaratii morbide

Scandalul tentativei de mituire a lui Andrei Cristea, orchestrat de presedintele executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, l-a demolat pe Cornel Dinu, omul de care seful "cainilor" s-a folosit pentru a da credibilitate unei stiri senzationale.

Constient probabil ca o dezvaluire de acest tip facuta de el nu ar fi luata in considerare, Borcea a creionat un adevarat plan, alaturi de antrenorul Cornel Talnar, pentru ca povestea "blatului" sa ajunga la urechile lui Dinu care ar fi anuntat mai departe mass-media. Si totul a mers perfect.

"Povestea cu blatul a fost o diversiune a mea cu Talnar, sa motivam jucatorii. De-asta i-a si zis Talnar lui Dinu, pentru ca stia ca va vorbi cu presa si va aparea informatia. A mers! Am motivat echipa, ati vazut ce au facut jucatorii pe teren", a recunoscut Borcea, demolandu-l practic pe "Procuror".

Afland de aceasta "strategie", Dinu s-a declarat scarbit si anunta ca se gandeste serios la retragerea de la Dinamo.

"Ma gandesc foarte serios sa ma retrag. A fost vorba de o comicarie tipic romaneasca. O duc in spate, dar mi-e scarba! Eu cred in continuare ca a fost vorba de o interventie a lui Sica Mitea. Nu am provocat eu acele discutii cu blatul, mi-au venit si mie si eu am facut pace in casa. Dar ma retrag in carapacea mea si nu mai comentez. Eu am cu totul alta educatie, poate ca sunt anacronic, iubesc adevarul", a afirmat Dinu.

El nu s-a oprit oprit aici si a facut cateva declaratii incredibile, despre propria moarte.

"Nu stiu daca ar fi bine sa plec din "Groapa", dar parca groapa ar fi mai bine sa ma cuprinda. Nu pot sa ma plang ca nu sunt respectat, dar sunt multe lucruri pe care oamenii sensibili le traiesc altfel. Poate ca sinceritatea nu este buna in societatea romaneasca, insa nu pot sa fiu altul. Nu vreau sa comentez mai mult, ma retrag in carapacea mea de suferinta. Poate ca ma va retrage viata, ar fi mai civilizat, nu sunt facut pentru timpurile astea", a spus Cornel Dinu la GSpTV.

Directorul tehnic al lui Dinamo a dezvaluit inaintea derbiului cu Steaua ca un apropiat al patronului "ros-albastrilor" a incercat sa-l mituiasca pe mijlocasul Adrian Cristea, oferindu-i acestuia 100.000 de euro pentru a tranti meciul.

M.D.

Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Europarlamentarul REPER Dacian Cioloş a declarat la Iaşi, după ce a fost întrebat de un bărbat dacă în spatele partidului din care face parte se află George Soros, că nu s-a întâlnit...
#Borcea Cornel Dinu, #Dinu declaratii morbide, #tentativa blat Adrian Cristea , #Cristi Borcea