Becali, Piturca si Mititelu, umiliti de Cornel Dinu

Joi, 20 Ianuarie 2011, ora 07:25
5417 citiri
Becali, Piturca si Mititelu, umiliti de Cornel Dinu

Cornel Dinu, administratorul delegat al celor de la Dinamo a lansat un atac extrem de dur, fostul selectioner umilindu-i pe cei mai promovati oameni din fotbalul autohton in acest moment.

"Procurorul" spune ca latifundiarul din Pipera nu este un specialist in fotbal, ci doar un oier, in timp ce Adrian Mititelu, finantatorul Universitatii Craiova, este caracterizat ca "un conglomerat de carne dubioasa".

"Trecutul recent poate fi judecat numai de viitor. Nici marele Iancu Caragiale nu ar fi putut sa anticipeze intre doua sorbiri la Caru' cu bere statutul la care va ajunge trio-ul Gigi - Piti - Mititelu. I-ar fi luat ceva sa inventeze imaginea aceasta uluitoare, chiar daca a reusit sa le dea viata magistral lui Cataventu, Tipatescu, Trahanache, Farfuridi sau Branzovenescu.

Gigi nu e in niciun caz specialist in fotbal. Lui ii accept meseria de baza, cea de oier, care este una nobila si ancestrala pentru neam. Mititelu este un conglomerat de carne dubioasa care nu sfaraie decat pe gratar, iar Piti, care de fapt e Piturca, reprezinta doar o fisa pe tabla de remi sau la masa de joc. Ma deprima aceasta coborare infioratoare pe scara decadentei", a declarat Dinu, conform Sport.ro.

Cornel Dinu stie si cum s-a ajuns in aceasta situatie.

"Acum se cauta banul cu orice chip, toata lumea vrea sa scoata profit maxim din orice. Spiritul si materia nu mai au nici o legatura una cu cealalta. Lipseste respectul fata de ceea ce faci si fata de ceea ce reprezinta statul pentru cei numiti sau alesi sa-l reprezinte. Termenul "ministru" a derivat din "minister", care inseamna servitor in slujba poporului. La noi e invers: devii ministru pentru a-ti oprima poporul", a mai spus Dinu.

Fuga lui Gaman si Barboianu, regizata de Mititelu?

Mititelu a explodat: Piturca e un mincinos ordinar! Va plati pentru frauda

Victor Piturca, Adrian Mititelu si omniprezentul Gigi Becali sunt oamenii momentului in fotbalul romanesc, cei 3 creand si amplificand peste masura scandalul de la Universitatea Craiova.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Piturca Becali Mititelu umiliti Dinu, #Cornel Dinu ataca Becali, #scandal Universitatea Craiova , #Dinamo