Cornel Dinu, devastat de durere

Miercuri, 25 Mai 2011, ora 07:23
9426 citiri
Cornel Dinu, devastat de durere

Cornel Dinu, unul din cei mai cunoscuti oameni din fotbalul romanesc, este devastat de durere, el traversand doua episoade tragice in viata personala la inceputul acestei saptamani.

Mai intai, luni, a aflat ca sotia sa, Silvia, isi va pierde si piciorul drept dupa ce operatia efectuata la o clinica din Geneva nu a avut succes.

Silvia Dinu sufera de diabet avansat si ateroscleroza si si-a pierdut deja piciorul stang, care i-a fost amputat de medicii romani. Acum, familia Dinu si-a incercat norocul la Geneva, insa nici doctorii de acolo nu au avut mai mult succes. I-au indepartat cateva cheaguri, dar s-au recunoscut invinsi de teribila boala, astfel ca in scurt timp vor decide amputarea piciorului drept intrucat exista riscul cangrenei, informeaza cotidianul Click in editia tiparita.

Ca si cum durerea pricinuita de drama sotiei sale nu ar fi fost suficienta, Cornel Dinu a aflat, marti, de moartea scriitorului Fanus Neagu, un foarte bun prieten de zeci de ani, care ii era si nas de cununie si nas de botez al baiatului sau, Cornelus.

Devastat, dinamovistul marturiseste ca nu stie cum va trece peste acest moment foarte greu din viata sa.

"Odata cu Fanus a murit si o mare parte din mine. Ne stiam din 1967, cand la barul Melody ne-a oferit cadou mie si Mopsului (fostul fotbalist Florea Dumitrache - n.r.) o cutie cu bomboane fondante. De atunci am ramas cei mai buni prieteni din lume. Fanus m-a cununat cu Silvia si mi-a botezat fiul, pe Cornelus.

Nu o sa merg la inmormantare, de o saptamana nu pot sa dorm, sunt terminat, am o depresie crunta. Nu-l mai pot vedea mort pe Fanus si nici macar sicriul nu vreau sa-l privesc. Am inteles ca sicriul va fi inchis... De zeci de ani n-a existat Revelion, Craciun sau Pasti fara el. Nici nu stiu cum sa-i spun Silviei, care e internata in spital la Geneva. Ooof, Doamne, de ce si cat ma mai lasi sa traiesc?!...", a spus, printre lacrimi, un Cornel Dinu doborat de durere.

In plus, administratorul delegat al clubului FC Dinamo sufera de oboseala cronica, el dormind cel mult doua ore in fiecare noapte, din aceasta cauza avand organismul mult slabit.

Drama familiei Dinu a inceput in urma cu doi ani, dupa ce Silvia a fost diagnosticata cu diabet. Treptat, s-a instalat si ateroscleroza, ceea ce a dus la blocarea vaselor de sange. In vara anului trecut, starea de sanatate a Silviei Dinu s-a agravat, dupa aparitia unor rani pe picioare si a problemelor cardiace.

Piciorul stang i-a fost amputat de sub genunchi la Spitalul de Urgenta Floreasca, iar acum cea care este alaturi de Cornel Dinu de mai bine de 3 decenii isi va pierde si celalalt membru.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Cornel Dinu devastat durere, #Cornel Dinu drama, #fanus neagu murit, #fanus neagu deces , #stiri Cornel Dinu