Sotia lui Cornel Dinu iese la atac: Ce cauta Borcea si Giovani Becali in fotbal?

Marti, 09 August 2011, ora 09:37
7299 citiri
Sotia lui Cornel Dinu iese la atac: Ce cauta Borcea si Giovani Becali in fotbal?

"Cristi Borcea si Giovani Becali n-au ce cauta in fotbal, spune sotia lui Cornel Dinu, Silvia, care a vorbit pentru prima oara cu presa despre fotbalul romanesc si problemele "Procurorului".

"Ce cauta Borcea, cu buteliile lui, in fotbal? Sau Giovani Becali, care juca alba-neagra in Germania? Eu ma crucesc cand vad cine decide, de ani de zile, la o echipa ca Dinamo", spune doamna Dinu intr-un interviu acordat revistei Q Magazin.

"Ma intalnesc cu Borcea si imi spune: Stiti, doamna Silvia, eu am facut si facultate! L-am intrebat: Ce facultate? Nici nu stia cum se numeste. Si ii spun: Nu te duci si tu la examene? Mi-a zis: E, doamna Silvia, ce sa ma duc, trimit carnetul cu cascavalul in el si la revedere", a continuat aceasta.

Silvia Dinu a povestit si momentul in care au inceput problemele pentru sotul ei.

"Supararile si depresia lui au inceput dupa demiterea de la nationala. Atunci echipa Romaniei s-a calificat pe munca lui, dar toata lumea l-a ridicat in slavi pe Iordanescu", a povestit Silvia Dinu.

Consoarta lui Cornel Dinu a vorbit si despre relatia tensionata dintre "Mister" si Mircea Lucescu.

"Noi nu avem nimic cu el, desi toata lumea spune ca Lucescu si Cornel sunt certati. Ce-i drept, Lucescu a facut odata o mica gainarie la adresa noastra, pe vremea lui Ceausescu. Cornel era in Italia, cu Dinamo, si a dat un interviu la Gazzetta dello Sport, unde a spus ca la noi nu se dau bani la jucatori ca in Vest, ca nu sunt asa conditii... Apoi, Lucescu a adus ziarul in tara, l-a tradus si l-a trimis la ministru. Dar Cornel nu i-a facut scandal", sustine aceasta.

Cristi Borcea si Giovani Becali n-au dorit sa comenteze acuzele doamnei Dinu, ci doar au tinut sa le ureze "multa sanatate" celor doi.

Cornel Dinu este casatorit de 35 de ani cu Silvia, o fosta avocata, fortata sa iasa la pensie din cauza problemelor de sanatate (i-a fost amputat unul dintre picioare si risca ca si celalalt sa aiba aceeasi soarta).

I.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#Silvia sotie Cornel Dinu, #Giovani Becali, #cristi borcea, #cornel dinu , #stiri Cornel Dinu