Penescu, la iesirea din arest: S-a facut dreptate!

Vineri, 29 Ianuarie 2010, ora 21:32
2883 citiri
Penescu, la iesirea din arest: S-a facut dreptate!
Foto: Antena3

Finantatorul FC Arges, Cornel Penescu, a declarat vineri, la iesirea din Penitenciarul Margineni, ca s-a facut, in sfarsit, dreptate.

Ceva mai darnic in declaratii a fost fostul sef al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin. Acesta sustine ca justitia trebuie lasata sa-si faca treaba, iar ca ei se vor prezenta mai departe in fata instantei si se vor apara.

Constantin a cerut, insa, sa nu raspunda la anumite intrebari, pentru a nu risca sa-i fie interpretate declaratiile.

"Decizia (Curtii de Apel, n.red.)a venit cu intarziere, dar instanta trebuie lasata sa-si faca datoria. Urmeaza sa ne prezentam in fata instantei si sa ne aparam. Lasati-i sa-si faca datoria pentru ca asa cum au profitat de anumite comentarii facute la momentele respective, asa se poate interpreta si acum. Este foarte, foarte greu. Nu doresc nimanui...", a spus Constantin.

Magistratii Curtii de Apel Ploiesti au decis, vineri, eliberarea din arest preventiv a lui Cornel Penescu, Liviu Facaleata si Gheorghe Constantin.

Cei trei se aflau de noua luni in arest preventiv pentru fapte de coruptie. Decizia Curtii este definitiva, insa ei au anumite interdictii. Astfel, cei trei nu au voie sa paraseasca localitatea de domiciliu si nu au voie sa intre in contact cu anumiti martori din dosar, precum nici sa vorbeasca intre ei, desi timp de noua luni au impartit aceeasi celula.

Cei trei inculpati au fost transferati, pe 21 septembrie 2009, de la Penitenciarul Colibasi, din judetul Arges, la Penitenciarul Margineni, din judetul Dambovita, inainte cu cateva zile de inceperea procesului la Tribunalul Ploiesti.

Cornel Penescu, patronul echipei FC Arges, a fost trimis in judecata si pe data de 11 septembrie, in calitate de actionar la SC PIC SA si asociat la alte doua firme, pentru dare de mita si instigare la infractiunea de fals intelectual savarsit in legatura directa cu infractiunea de dare de mita.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Cornel Penescu eliberat inchisoare, #Penescu Constantin Facaleata eliberati , #FC Arges
Comentarii
Poza SpiritCivic
SpiritCivic
rank 5
Probabil ca dumneavoastra stiti ce spuneti atunci cand afirmati ca "s-a facut dreptate".
N
Noul_val_PSD
rank 1
Saracu' Penescu ... daca el n'a avutara partid ca Becali , a mai zabovit pe-acolo .