Fiicele si sotia lui Vadim Tudor, audiate dupa o plangere a Anei Birchall: Nu stiu ce are cu noi, tipa, vorbeste urat

Luni, 05 Septembrie 2016, ora 18:48
8716 citiri
Fiicele si sotia lui Vadim Tudor, audiate dupa o plangere a Anei Birchall: Nu stiu ce are cu noi, tipa, vorbeste urat
Foto: Facebook/Ana Birchall

Una dintre fiicele lui Corneliu Vadim Tudor, Lidia Vadim Tudor, a declarat la iesirea de la Sectia 18 de Politie din Capitala ca ea, sora si mama ei au fost audiate ca martori pentru inselarea increderii creditorilor si declaratii mincinoase.

"Am fost audiate in calitate de martori pentru inselarea increderii creditorilor si declaratii mincinoase. (...) Exista o decizie de executare, noi am facut contestatie la aceasta executare, ni s-a admis, iar banii acestia (40.000 de euro si cheltuieli de judecata) au fost blocati de instanta intr-un cont pana la solutionarea procesului.

Doamna Ana Birchall a facut apel care se va judeca acum, in septembrie. Banii pe care dumneaei ii solicita exista, doar ca sunt blocati intr-un cont blocat de instanta, nu este ca si cum noi i-am detine si nu am vrea sa-i inapoiem", a declarat Lidia Vadim Tudor la iesirea de la audieri.

Audierea celor trei a venit dupa ce deputatul PSD Ana Birchall a denuntat la Politie faptul ca acestea ar fi organizat licitatie pentru vanzarea mai multor bunuri din casa, desi succesiunea nu este facuta, existand pericolul ca cei 40.000 de euro sa nu mai fie recuperati.

"Da, aveam dreptul sa scoatem acele bunuri la licitati pentru ca apartin familiei noastre. Noi am facut contestatie la executare, am castigat. Banii pentru procesul acesta sunt retinuti de catre casa de licitatii. Dansa a facut apel, se judeca apelul, daca dansa castiga isi ia banii. Nu stiu de ce face asa, tinand cont ca nici nu se cunoastem.

Am incercat prin toate mijloacele sa ne cerem scuze in numele sotului meu. Initial, a acceptat scuzele. Dupa aceea si-a continuat demersul in instanta. Chiar nu inteleg de ce este aceasta inversunare si ce are cu noi. Nu se poate vorbi cu dansa. A luat legatura fiica mea, dar dansa tipa la telefon, vorbeste urat", a spus sotia lui Corneliu Vadim Tudor la iesirea din Sectia 18 Politie din Capitala.

Birchall a castigat procesul cu Vadim Tudor

Cei 40.000 de euro au fost castigati de Ana Birchall, in instanta, dupa un proces deschis ca urmare a unor articole publicate de Corneliu Vadim Tudor in ziarul Tricolorul.

"Este un razboi dus de dansa cu noi si nu de noi. Probabil va continua pentru ca este din ce in ce mai inversunata si vad ca nimeni nu o poate opri. Este un tun de gloante impotriva noastra, de care cu greu ne mai putem feri. Banii sunt datorati pentru niste articole in ziarul Tricolorul. Dumneaei l-a dat in judecata pe tatal meu, a castigat acesti bani", a adaugat Lidia Vadim Tudor.

Tanara sustine ca declaratile de luni vor fi trimise de Politie, spre analiza, la un procuror, acesta din urma fiind cel care va stabili ce acte procedurale vor fi derulate.

Corneliu Vadim Tudor, fondatorul Partidului Romania Mare, a murit in luna septembrie a anului trecut, la varsta de 65 de ani.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#fiica Vadim audiate, #fiice sotie Vadim audiate, #fiice Vadim Ana Birchall , #murit