C.V. Tudor: Boc i-a dat 7 milioane de euro Elenei Basescu

Marti, 31 August 2010, ora 19:58
9511 citiri
C.V. Tudor: Boc i-a dat 7 milioane de euro Elenei Basescu
Foto: Realitatea TV

Corneliu Vadim Tudor, presedintele PRM, a declarat marti seara ca Emil Boc i-a dat lui Traian Basescu suma de sapte milioane de euro si ca urmeaza sa ii dea alte sapte milioane de euro, pentru a nu fi schimbat din fuctie, insa ca banii au ajuns in conturi pe numele Elenei Basescu, fiica cea mica a presedintelui.

"Emil Boc i-a dat sapte milioane de euro pe numele Ebei (n. red. Elena Basescu) si acum ii mai da sapte", a declarat Vadim la Realitatea TV, mentionand ca acest lucru se intampla pentru ca Boc sa fie tinut in functia de premier.

Vadim spune ca mai cunoaste alti doi ministri care au dat milioane de euro presedintelui pentru a nu fi schimbati din functie.

"Blaga (n. red. Vasile Blaga) i-a zis lui Basescu sa nu se atinga de tripleta BBV, Blaga-Berceanu-Videanu, ca arunca in aer toata sandramaua, prin urmare de aceea sunt batuti in cuie. Blaga e stapanul inelelor ca are dosarele. Se dau bani grei. Stiu doi ministri care nu vor fi schimbati pentru ca au zis ca vor cotiza la Basescu cu 20 de milioane de euro", a spus presedintele PRM.

In privinta sedintei de marti cu privire la remaniere, liderul PRM a afirmat ca nu a fost o discutie normala, ci din contra, o cearta in toata regula.

"Aia s-au certat ca la balamuc, cu spume la gura, cu dracuieli. Va fi nu o remaniere ci o remaiere, va fi schimbat Funeriu, cel de la munca si cel de la agricultura. La munca nu poate fi Marian Sarbu ca la fel este foarte bolnav, l-ati vazut dumneavoastra in ultima vreme?", a continuat Vadim.

Vadim: Azi noapte Basescu a fost la chimioterapie

Corneliu Vadim Tudor a mai spus ca, in noaptea de luni spre marti, presedintele Traian Basescu s-a aflat timp de cinci ore la o sedinta de chimioterapie.

"S-au certat ca chiorii (n. red. la discutiia despre remaniere) in fata unui Basescu tot mai apatic si mai suferind. Lumea nu stie pentru ca se minte, dar ii informez eu ca azi noapte timp de cinci ore Basescu a fost la sedinta de chimioterapie la spitalul SRI de la Balotesti si a plecat in pijamale", a comentat Vadim.

Acesta a mentionat ca Traian Basescu a fost tratat si de cativa medici chinezi, care, dupa ce au incercat sa il vindece prin acupunctura, i-au inrautatit starea de sanatate. Vadim mai spune ca medicii respectivi au primit in jur de doua milioane de euro pentru acest tratament, bani platiti dintr-un cont din Tokyo al presedintelui Romaniei. Liderul PRM a mai spus ca Basescu a fost tratat si de medici francezi, care l-au sfatuit sa urmeze chimioterapia.

De asemenea, liderul PRM spune ca in perioada urmatoare comunitatea internationala il va "sili" pe Traian Basescu sa isi dea demisia pe motiv de boala. "El este in incapabilitatea de a conduce. Daca e sanatos, de ce nu a iesit la conferinta ca de obicei?", a intrebat Vadim.

Vadim: Hai cara-te Traiane, a venit maturoiul

IDe-a dreptul dezlanuit la Realitatea TV, Vadim a tinut sa ii transmita un mesaj presedintelui Romaniei. "Hai cara-te Traiane, a venit maturoiul", i-a transmis liderul PRM presedintelui Basescu, mentionand ca in toata istoria tarii "nu a fost o banda de hoti ca acest PD-L".

Nici Dan Diaconescu nu a scapat de critica liderului PRM. Vadim spune ca in spatele averii patronului OTV sta Nicu Gheara, "un mafiot periculos".

"Nimeni nu face o avere prin munca cinstit. Este averea frauduloasa a lui Gheara, care l-a bagat la inaintare pe pustiul asta", a spus Vadim.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#Vadim Basescu bolnav, #Basescu sedin chimioterapie Vadim, #Vadim presedinte PRM , #PRM