Vadim: In PRM nu va fi nicio reforma si niciun congres extraordinar

Vineri, 16 Mai 2008, ora 16:05
1513 citiri
Vadim: In PRM nu va fi nicio reforma si niciun congres extraordinar

Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a avertizat ca, daca fostul membru al PRM Radu Comanici va protesta in fata sediului partidului, va fi tratat ca un "huligan" si i-a transmis ca in partidul sau nu va avea loc nicio reforma si niciun congres extraordinar, informeaza NewsIn.

"Cred ei ca ma pot inlocui pe mine din fruntea partidului? Numai eu pot sa ma retrag sau sa am o alta insarcinare care nu o sa mai imi dea voie sa fac politica activa de partid", a declarat Vadim.

Aceste declaratii apar pe fondul ideii ca 500 de membri PRM si simpatizanti sunt asteptati sa participe, sambata, la un protest la sediul partidului din Bucuresti, pentru a solicita convocarea Congresului Extraordinar al PRM. Organizatorii vor mai cere si "alegerea unei noi conduceri, care sa respecte statutul si care sa dea autoritate forurilor competente in luarea deciziilor politice, inclusiv in ceea ce priveste promovarea, destituirea si excluderea din partid".

Potrivit liderului Grupului de Initiativa pentru Reformarea Partidului Romania Mare (GIR-PRM), Radu Comanici, decizia de organizare a protestului a fost luata, in Conferinta Judeteana de Constituire, care a avut loc la Constanta, la sfarsitul saptamanii trecute. Astfel, sambata, in fata sediului central al PRM din Bucuresti, se va desfasura un miting la care vor participa 500 de membri si simpatizanti ai PRM din judetele Constanta, Arges, Dolj si Vrancea, potrivit lui Comanici.

Cozmin Gușă anunță o reformă profundă: ”Dacă vom avea, foarte bine, dacă nu vom avea, foarte rău...”
Cozmin Gușă anunță o reformă profundă: ”Dacă vom avea, foarte bine, dacă nu vom avea, foarte rău...”
Preşedintele Federaţiei Române de Judo, Cozmin Guşă, a declarat, pentru AGERPRES, că participarea celor 10 sportivi români la Campionatele Europene de la Zagreb este importantă pentru că...
Protest la Agenția Națională pentru Sport. Ce revendică sindicaliștii
Protest la Agenția Națională pentru Sport. Ce revendică sindicaliștii
Sindicatul Naţional Tineret şi Sport organizează, marţi, un miting de protest la Agenţia Naţională pentru Sport. Sindicatul precizează că scopul acestei adunări publice îl constituie...
#Corneliu Vadim Tudor, #Radu Comanici, #protest, #reforma, #congres , #PRM