Vadim l-a exclus pe Andrei Iucinu din PRM

Vineri, 25 Ianuarie 2008, ora 15:20
4372 citiri
Vadim l-a exclus pe Andrei Iucinu din PRM

Presedintele miscarii studentesti din Partidul Romania Mare (PRM), Andrei Iucinu, fiul ziaristului Dumitru Tinu, a fost exclus din partid, a anuntat vineri, intr-o conferinta de presa presedintele formatiunii, Corneliu Vadim Tudor. Liderul PRM a afirmat ca Iucinu este unul dintre cei care au contribuit la "penibila diversiune" privind plecarea din partid a organizatiei de tineret a PRM.

Corneliu Vadim Tudor a infirmat cu aceasta ocazie si zvonul potrivit caruia organizatia de tineret a PRM, ce numara 25.000 de membri, va pleca la PSD, urmand exemplul fostului presedinte al tinerilor din partid, Lia Olguta Vasilescu. Vadim sustine ca este vorba doar de o "diversiune penibila" la care a contribuit si Andrei Iucinu, pe motiv ca "nu a fost instalat in fruntea organizatiei de tineret".

"Mi-a scris acum cateva zile o scrisoare prin care ma implora sa-l pun presedinte la tineret. Nici nu l-am bagat in seama. E o ierarhie in partid, nu poate oricine sa se instaleze cum vrea el. Vroia, probabil, sa se duca cu cativa din organizatie la PSD sa se vand scump. Sa se duca fara nimeni acum, l-am dat afara", a precizat presedintele PRM. Acesta a mai aratat ca "se bucura, de fapt, ca scapa de secaturi, mai ales in acest an electoral".

"Eu unul am luat lupta pe cont propriu. Cine nu este in stare sa tina pasul cu exigentele mele e liber sa se duca unde doreste. Le amintesc insa tuturor ca ceea ce am dat noi afara din PRM sau cine a fost amagit de cai verzi pe pereti a disparut definitiv din politica, fiind stampilat ca individ fara caracter", a spus Corneliu Vadim Tudor, exemplificand cu cazurile deputatilor Ilie Neacsu, Sever Mesca, Cornel Ciontu, Anghel Stanciu, Nati Meir sau Leonida Lari.

Acesta a spus ca despre fostii sai deputati plecati din partid "nimeni nu a mai auzit nimic despre ei". "Uneori eu am mai auzit despre ei atunci cand eram rugat prin niste intermediari sa-i primesc pe cativa inapoi. Am refuzat cu dispret", a mai spus liderul PRM.

Totodata, presedintele PRM l-a cataogat pe Andrei Iucinu drept o lichea si un avorton, racolat de PSD. "L-au cautat niste oameni din Biroul Permanent, dar se ascunde. Licheaua e tot lichea. Asa era si taica-su, asta este testul de paternitate. A fost lichea taica-su, toata viata, asa este si asta", a afirmat presedintele PRM, care sustine ca poate sa plece si o jumatate dintre membrii PRM, ca partidul tot o se renasca.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#Vadim, #iucinu, #PRM , #PRM