Vadim: Mandatul lui Basescu se va transforma in mandat de aducere

Vineri, 08 Ianuarie 2010, ora 20:37
5121 citiri
Vadim: Mandatul lui Basescu se va transforma in mandat de aducere

Al doilea mandat al lui Basescu se poate transforma foarte usor in mandat de aducere, sustine liderul PRM Corneliu Vadim Tudor, care spune ca, din cauza sefului statului, romanii au ajuns sa il regrete pe Ceausescu.

"Tribunul" a ajuns la concluzia ca in Romania, "numai un cataclism ne mai poate scapa de banditi" iar "la romani trebuie sa faci binele cu forta".

"Ajungem sa regretam vremurile din '89, il regreta pe Ceausescu, pe Iliescu, pe Constantinescu din cauza acestui om care nu intelege de vorba buna si nu intelege ca vremea lui a trecut", a declarat Vadim, invitat in platoul Realitatea TV. Pus in fata faptului ca Basescu a castigat cel de-al doilea mandat prin votul romanilor, Vadim a declarat: "mandatul ala se va transforma foarte usor intr-un mandat de aducere".

Corneliu Vadim Tudor da exemplul liderilor comunisti "care au facut macelul de la Timisoara", care au condus tara insa apoi au fost condamnati de justitie.

Liderul PRM l-a criticat si pe premierul Emil Boc, despre care spune ca e mic pentru ca "sta in genunchi in fata lui Traian Basescu", dar si pe ministrii Educatiei si Culturii, Daniel Funeriu si Teodor Baconschi.

Potrivit lui Vadim Tudor, Daniel Funeriu a fost "rasplatit" de Basescu pentru ca a realizat o expertiza care demonstra ca filmul in care a aparut lovind un copil era trucat. Mai mult, ministrul Baconschi, care a fost implicat intr-un scandal diplomatic, "a fost pus pe scaunul lui Mihail Kogalniceanu".

Presedintele PRM s-a aratat revoltat de faptul ca ziarul "Cotidianul" se inchide, spunand ca presa este controlata de Basescu.

"De era nevoie sa se inchida Cotidianul? Era o gazeta buna. Ma si injura, dar era condusa de un om de valoare, un bun gazetar, Cornel Nistorescu. (...) Ca sa mai ramana ce? Numai alea pro Basescu? Dar cine e Basescu? E Zeus pe pamant?", se intreaba Tribunul, care l-a avertizat pe moderatorul Razvan Dumitrescu ca Adriean Videanu o sa cumpere trustul Realitatea.

Intrebat ce parere are despre informatiile potrivit carora Omar Hayssam va fi extradat, liderul PRM a spus: "Pai cred ca ar trebui sa-l extradam si pe Basescu, la schimb".

Intrebat care este pozitia PRM in ceea ce priveste alegerile pentru colegiul 1 din Capitala, Vadim a raspuns: "Nu ne-am decis pe cine vom sustine, insa pot sa spun pe cine nu vom sustine: pe baiatul lui Prigoana. Pai cum, venim cu dinastii din astea, fata lui Basescu in Parlamentul European?".

Vadim adaugat ca admira curajul europarlamentarului Cristian Preda, care s-a declarat impotriva candidaturii lui Honorius Prigoana pentru postul de deputat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Vadim mandat aducere, #Vadim mandat Basescu, #romani regreta Ceausescu , #PRM