Vadim: Orban poate sa cante "Turturele" pe o macara, tot nu castiga

Vineri, 21 Martie 2008, ora 15:04
2891 citiri
Vadim: Orban poate sa cante "Turturele" pe o macara, tot nu castiga

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a anuntat, vineri, ca nu intentioneaza sa-si depuna candidatura pentru Primaria Capitalei si ca partidul va veni cu un competitor "care nu va fi de conjunctura", dar despre care a evitat sa precizeze daca este membru al formatiunii, relateaza NewsIn.

"Ar fi o depreciere si o degradare sa ocup fotoliul lui Crin Halaicu sau Viorel Lis", a spus Vadim Tudor. "Nici vorba de asa ceva", a punctat el.

Singurele detalii pe care liderul PRM le-a oferit despre competitorul partidului in cursa pentru Primaria Bucurestilor este ca "nu va fi de conjunctura" si "va trebui sa se adapteze cerintelor locuitorilor".

"Avem exigente foarte inalte", a spus Corneliu Vadim Tudor, care a evitat sa precizeze daca viitorul candidat este membru de partid, dar a mentionat ca a fost luata in calcul si varianta unui outsider.

Potrivit liderului PRM, conducerea partidului se va intruni intr-o sedinta saptamana viitoare pentru a stabili numele celui pe care va reprezenta formatiunea in competitia pentru postul de edil-sef.

Presedintele PRM a exclus o noua candiatura a lui Dumitru Dragomir pentru Primaria Capitalei si a precizat in acest context ca partidul sau "nu face reluari si bisuri".

De asemenea, Corneliu Vadim Tudor a aratat ca PRM "se va orienta in turul doi" si va sustine astfel concurentul unui alt partid, daca propriul candidat nu va accede in partea a doua a competitiei pentru Bucuresti.

Liderul PRM s-a lansat si intr-un val de critici la adresa numelor anuntate pentru Primaria Generala. "Sper ca nu va referiti la Oblio ala Codrin Stefanescu?

Noi l-am dat afara din PRM pe cand era deputat pentru prostie. Omul e nascut prost. Daca prostia ar durea, asta ar urla si ar plange de dimineata pana seara", a declarat Corneliu Vadim Tudor.

"Ludovic Orban n-are nicio sansa. Poate sa se suie pe o macara, sa cante "Turturele, turturele" la chitara, "O sole mio", sa-l imite pe Costel Busuioc. Nu, nu are sanse", a mai afirmat Vadim.

Liderul PRM a prognozat ca PD-L va intra in competitia amintita cu Silviu Prigoana, despre acesta si candidatul PSD Marian Vanghelie afirmand ca sunt "doi indivizi primitivi, cu o instructie mai mult decat precara".

De altfel, presedintele PRM a pus anuntul candidaturii lui Marian Vanghelie in detrimentul lui Sorin Oprescu pe seama "mafiei de la Cotroceni".

Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
#Vadim, #nu va candida, #Primarie Capitala , #PRM