Vadim: Stefanescu a dat sms-uri ca am murit, il dadeam oricum afara din partid

Miercuri, 20 Aprilie 2011, ora 15:53
2848 citiri
Vadim: Stefanescu a dat sms-uri ca am murit, il dadeam oricum afara din partid
Foto: Arhiva

Liderul PRM Corneliu Vadim Tudor a declarat miercuri ca, daca nu isi dadea demisia marti, vicepresedintele Codrin Stefanescu ar fi fost oricum dat afara din partid.

"Si-a dat demisia inainte sa-l dau eu afara. A fost avertizat sa plece pentru ca era insuportabila prezenta lui. Codrin Stefanescu este un om bolnav mintal care periodic, o data la doua trei luni, se duce la o clinica de la Lyon sa se trateze. Si, i-am spus cu toata consideratia fata de un om in suferinta, sa-si vada de sanatate. Dar el s-a tinut de intrigi si de barfe", a declarat Corneliu Vadim Tudor, informeaza Mediafax.

Mai mult, liderul PRM sustine ca Stefanescu ar fi dat sms-uri familiei in care ii anunta decesul.

"El dadea sms-uri otravite la colaboratorii mei si la membrii familiei mele. El a facut niste lucruri care nu s-au mai facut in Romania niciodata. Eu am avut eleganta sa-i transmit sa plece pana nu-l dau eu afara, cum a mai fost dat o data afara, in anul 2002, dupa care s-a dus pe la vreo patru partide. Asta-i cu Codrin Stefanescu. Si care era un cal troian al lui Adrian Nastase si al PSD pe langa mine. (...) A dat sms-uri acum 6-7 luni ca a murit Vadim Tudor, ca am facut infarct si ca am decedat. Si a dat la fratii si la surorile mele. Si a dat la vechii mei colaboratori. Si initial am crezut ca e de la Noua Dreapta", a declarat Corneliu Vadim Tudor, pentru Pro TV.

Codrin Stefanescu: Noi militam pentru protocoale cu USL in toata tara, iar Vadim Tudor ii ridiculizeaza pe liderii acestei Uniuni

In replica, fostul vicepresedinte PRM Codrin Stefanescu da de inteles intr-o declaratie de presa ca, in ciuda atacurilor la adresa Elenei Udrea si a PD-L, conducerea PRM merge tot pe mana acestora.

"Este anormal ca, pe de o parte sa o ataci pe Elena Udrea in cea mai groteasca maniera si folosind cele mai jignitoare expresii, iar in subsidiar, prin consilierii partidului, in frunte cu viceprimarul tau, sa votezi proiectul de Referendum privind Legea Capitalei, promovat chiar de Elena Udrea si PD-L Bucuresti. (...)

Nu are logica, in actul politic, sa inchei un protocol de colaborare cu opozitia, in special cu PSD, la nivelul municipiului Bucuresti, si pe de alta parte consilierii partidului, impreuna cu viceprimarul sa voteze bugetul Capitalei, propus de PD-L", se arata, printre altele, in comunicatul remis presei de Codrin Stefanescu.

In plus, acesta spune ca in timp ce el si alti lideri PRM militeaza in teritoriu "pentru incheierea unor protocoale cu USL, la nivelul fiecarui judet, pentru sustinerea reciproca la alegerile partiale, locale si parlamentare," Corneliu Vadim Tudor ii ridiculizeaza si ii defaimeaza pe liderii acestei Uniuni "cu expresii care au socat pana si pe moderatorii emisiunilor TV".

In concluzie, Codrin Stefanescu il acuza de duplicitate pe liderul PRM si spune ca acesta "face un joc dublu, fiind aservit total partidului de guvernamant, atitudine ce este influentata de nevoia acuta de fonduri pentru partid, dar si de unele procesele aflate in derulare".

Codrin Stefanescu a fost exclus din PRM in anul 2001. El a activat in PSD si PC, apoi a revenit in PRM, in 2009.

C.B.

Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat vineri, 29 martie, că alianţa PSD-PNL poate lua la redistribuire 20 de mandate de europarlamentari. Europarlamentarul susține că AUR va...
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
#Codrin Stefanescu PRM, #Corneliu Vadim Tudor PRM, #Vadim Tudor Codrin Stefanescu , #PRM