Ziare.com

Vadim, obligat sa-i plateasca 5.000 de euro daune morale sefului ANI (Video)

Vineri, 02 August 2013, ora 16:07

   

Vadim, obligat sa-i plateasca 5.000 de euro daune morale sefului ANI (Video)
Judecatoria Sectorului 2 a decis, definitiv, obligarea europarlamentarului Corneliu Vadim Tudor la plata a 5.000 de euro daune morale catre seful Agentiei Nationale de Integritate (ANI), Horia Georgescu.

Vadim Tudor va fi executat silit, iar executorii pot folosi toate mijloacele legale pentru recuperarea prejudiciului, dupa ce Judecatoria Sectorului 5 a decis sa-i acorde 5.000 de euro daune morale lui Horia Georgescu in urma declaratiilor pe care Vadim Tudor le-a facut la adresa lui.

"Admite cererea de incuviintare a executarii silite formulata de catre petentul Dorina Beja Gont, Lucian Gont si Marian Panait, privind pe creditorul Horia Georgescu si pe debitorul Corneliu Vadim Tudor.

Incuviinteaza executarea silita, in oricare dintre formele prevazute de lege, simultan sau succesiv, pana la concurenta sumelor de 5.000 euro reprezentand daune morale si a sumei de 19,30 lei reprezentand cheltuieli de judecata in baza titlului executoriu reprezentat de sentinta civila nr. 1797/28.02.2012 pronuntata de Judecatoria Sector 5 Bucuresti. Autorizeaza creditorul sa treaca la executarea silita a obligatiei cuprinse in titlul executoriu. Fara cale de atac", se arata in decizia instantei, luata pe 31 august.

ANI a sesizat, pe 5 mai 2011, Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie cu privire la posibila savarsire de catre europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor a infractiunii de fals in declaratii, deoarece acesta nu a mentionat in declaratiile de avere si interese venituri obtinute din drepturi de autor.


Sursa: AGERPRES

Articol citit de 891 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

2013

Nu mi se pare prea norocos pt V,a pierdut sefia,de la CAP..
RM,acuma sa dea bani,el care avea totdeauna ultimu cuvint.. sa fie un blestem....

 

Da,

l-a blestemat Lia Olguta Vasilescu adica LOV.

VC Tudor si fatza orgasmica.

Bre VC Tudor ce ti-a intrat de te-a apucat orgasmul fizionomic.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor