C.V. Tudor: Traiane, intoarce-te la poporul roman ca-ti iau astia gatul

Joi, 11 Septembrie 2008, ora 22:41
5844 citiri
C.V. Tudor: Traiane, intoarce-te la poporul roman ca-ti iau astia gatul

Dupa ce tot PD-L-ul in frunte cu presedintele Traian Basescu a negat ca acesta ar fi stiut ceva de intelegerea cu PRM, Corneliu Vadim Tudor iese si el sa clarifice situatia.

Tudor sustine ca singura intelegere pe care a facut-o cu Traian Basescu a fost atunci cand acesta din urma a fost ales presedintele Romaniei, cu ajutorul voturilor PRM, insa il avertizeaza pe seful statului ca daca nu va fi vigilent va fi suspendat.

"N-ajungea presedinte fara voturile mele, asta e intelegerea! Si putea sa dea macar un telefon. Traiane, nici pana acum n-ai sunat! Intoarce-te la poporul roman ca-ti iau astia gatul", a avertizat C.V. Tudor, invitat la Realitatea Tv.

Referitor la faptul ca toata lumea spune ca Basescu conduce PD-L-ul din umbra, liderul PRM a spus ca acest lucru este imposibil pentru ca PD-L este un partid inexistent, care nici macar nu a participat la alegeri.

"PD-L e un partid inexistent, nici nu au participat la alegeri. Sunt unii care scriu ca Basescu prezideaza partidul, ca el l-a infiintat, pai PD-L-ul nu exista pana acum un an", a explicat Tudor.

C.V. Tudor despre Basescu: Nu-l duce capul

Liderul PRM a spus ca stie sigur, "din interiorul lor", ca Teodor Stolojan va fi propunerea PD-L pentru sefia noului Guvern. El a avertizat, insa, ca Basescu nu o sa mai apuce sa il numeasca pentru ca va fi suspendat.

"Stiu din interiorul lor ca Stolojan va fi (propunerea pentru premier, n.red.). I-as fi fost mai recunoscator lui Stolojan daca atunci cand l-au filmat aia in costum de baie ar fi avut macar o cravata", a glumit Vadim Tudor.

"Dar n-apuca sa-l instaleze Basescu ca il suspenda astia. Eu i-am zis, dar nu-l duce capul mai, asta e", a continuat el.

O sfatuiesc pe Elena Basescu sa nu-i faca mai multe probleme lui ta-su'

Intrebat despre articolul care a aparut intr-una dintre publicatiile sale conform caruia Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui, s-ar droga, Corneliu Vadim Tudor a spus ca daca ar fi dat drept la replica i l-ar fi publicat, doar ca ea a ales instanta.

"Daca ar fi dat un drept la replica l-as fi publicat, dar asa ea a vrut sa-si dea importanta si si-a cautat succesuri la tribunal", a spus liderul PRM.

El a mai averizat-o, insa, ca ar face bine sa stea linistita pentru ca ar putea sa publice si alte astfel de materiale.

"Eu o sfatuiesc pe fata asta, pe care nu o cunosc, sa nu-i faca mai multe probleme lui ta-su'. Am terminat discutia, e un subiect minor. Vorba lui Basescu: 'eu ma ocup de lucruri mari'", a conchis Tudor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

De ce respinge Ioan Aurel Pop candidatura la alegerile prezidențiale. ”Am fost tentat să intru în politică”
De ce respinge Ioan Aurel Pop candidatura la alegerile prezidențiale. ”Am fost tentat să intru în politică”
Ioan Aurel Pop, unul dintre intelectualii de vârf ai României, a fost invitat de-a lungul timpului de mai multe partide, fie să se alăture unui proiect politic, în calitate de membru, fie să...
Ciucă, despre atacul Iranului asupra Israelului: „O situaţie care generează atenţia tuturor liderilor lumii. Potenţialul de escaladare este foarte mare”
Ciucă, despre atacul Iranului asupra Israelului: „O situaţie care generează atenţia tuturor liderilor lumii. Potenţialul de escaladare este foarte mare”
Nicolae Ciucă, preşedintele Senatului a declarat marţi, 16 aprilie, despre atacul Iranului asupra Israelului că a fost şi e o situaţie care generează atenţia tuturor liderilor lumii, pentru...
#Corneliu Vadim Tudor, #Traian Basescu, #intelegere, #PDL, #alegeri , #Traian Basescu