Vadim despre Basescu: El, fiind mai taran, nu stie cum e cu sampania (Video)

Marti, 04 Noiembrie 2008, ora 12:52
4705 citiri
Vadim despre Basescu: El, fiind mai taran, nu stie cum e cu sampania (Video)

Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, afirma ca i-ar placea sa bea un pahar de sampanie cu presedintele Traian Basescu de ziua acestuia.

"Eu nu beau, eu beau numai apa minerala, dar daca doreste sa faca vreo petrecere de genul asta, as bea un pahar de sampanie cu el.

El fiind mai taran, din Babadag sau Murfatlar, nu stie cum e cu sampania, dar ii voi explica eu ce bautura dupa o metoda frantuzeasca este aceasta spumoasa", a spus Vadim citat de Agerpres.

Liderul PRM a tinut sa precizeze ca nu spune acest lucru cu rautate si a declarat ca i-a facut deja un cadou in urma cu o saptamana - o carte.

"I-am dat acum o saptamana ultima mea carte - 'Cantece de dragoste', cu dedicatie si pentru el si pentru distinsa sa sotie, care are decenta sa taca, fiindca nu cred ca ati auzit-o pe Maria Basescu vorbind pana acum - o femeie foarte placuta", a spus Vadim.

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor a amintit si de momentele mai tensionate dintre el si Traian Basescu.

"Suntem doua zodii diferite, dar suntem doua pietre tari. El sa nu se supere ca eu mai glumesc din cand in cand cu el, l-am mai si ars cand i-a fost lumea mai draga, l-am bagat la 'puscaria mafiotilor', dar mi-a trecut supararea si va veni momentul, mai curand decat crede el, cand se va face transferul pasnic de putere, adica el se va duce la PRM si eu ma voi duce la Palatul Cotroceni', a mai spus Vadim.

Corneliu Vadim Tudor acuza PNL si UDMR de inalta tradare

Intelegerile PNL-UDMR sunt acte de inalta tradare nationala, sustine liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor.

"Va asigur ca daca nu se poate discuta civilizat in Parlament, pentru Transilvania romaneasca suntem in stare sa iesim in strada, suntem capabili de fapte eroice", a afirmat Vadim.

"In ultimele zile Marko Bela a facut referiri la asa zisa autonomie al asa zisului Tinut Secuiesc si nimeni din Parlament nu s-a sesizat. Am trimis o scrisoare catre premierul Tariceanu, catre Kodruta Kovesi si Mihai Ungureanu pentru a lamuri aceasta situatie", a afirmat Vadim.

Printre altele, liderul PRM a avertizat ca in conditiile actuale sunt sanse sa se creeze in Romania evenimentele dupa modelul Kosovo.

"Ceea ce face astazi PNL si UDMR sunt acte de inalta tradare nationala si va asigur ca vor plati cei care fac sedinte comune pentru ca suntem capabili de lucruri eroice", a incheiat Vadim.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Corneliu Vadim Tudor, #Basescu, #taran, #sampanie , #Traian Basescu