Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Ce declara Cosmin Contra la Belgrad inainte de inclestarea Romaniei cu Serbia

Duminica, 09 Septembrie 2018, ora 20:48
6054 citiri
Ce declara Cosmin Contra la Belgrad inainte de inclestarea Romaniei cu Serbia
Foto: Facebook / Echipa nationala de fotbal a Romaniei

Cosmin Contra a vorbit duminica in conferinta de presa oficiala inaintea partidei cu Serbia din Liga Natiunilor, in deplasare, luni seara, incepand cu ora 21,45.

Romania se intoarce la locul in care a fost aspru umilita in 2009, scor 0-5 in preliminariile CM 2010, atunci cand pe banca se afla Razvan Lucescu.

Cum arata echipa Romaniei in 2009, la celebra umilinta in fata Serbiei

Contra a promis la aceasta conferinta ca echipa va alege o alta abordare, aratandu-se si deranjat de ultimele critici dupa meciul cu Muntenegru: "Mie nu mi-e frica niciodata. Exista respect pentru nationala Serbiei, e foarte puternica. Dar frica nu imi este in niciun caz. Am incredere maxima, sper sa ne ridicam la inaltimea adversarului, sa facem jocul nostru si sa obtinem un rezultat cat mai bun. Ma astept ca nationala Serbiei sa joace bine, au o buna ofensiva, stiu sa puna o presiune constanta, sa atace din primul minut. Ne-am pregatit dupa meciul cu Muntenegru, am vorbit de calitatile lor, am incredere in baietii mei ca maine vor face un meci mare si vom putea sa obtinem un rezultat bun", puncta fostul fundas dreapta de la Milan sau Atletico Madrid.

Antrenorul roman a vorbit si despre ce a trebuit sa patimeasca la nivel de critici dupa debutul in Liga Natiunilor, 0-0 cu Muntenegru: "Eu cred ca se vorbeste mult despre egal, per ansamblu nu se analizeaza corect. Cei care au jucat fotbal si comenetaza nu vad ca e o alta stare de spirit la nationala. Am dominat total timp de 90 de mintue, ei au fost periculosi pe niste mici neatentii. Noi am fost periculosi, nu am fost inspirati, nu am avut jucatori pe faza de atac care sa poata face ceva diferit. Nu am reusit sa desfacem acel bloc functional. Dar asta nu inseamna ca nu si-au dorit. Daca se inscria, vorbeam si ziceam 'Mama ce meci a facut echipa nationala'", au fost vorbele lui Cosmin Contra la Belgrad, unde a fost insotit de fundasul Cristi Sapunaru, cel care va fi luni capitan, in absenta lui Vlad Chiriches.

1-0 a castigat Serbia in deplasare in Lituania in primul meci din UEFA Nations League.

Partida cu Serbia are loc luni pe stadionul lui Partizan Belgrad, incepand cu ora 21.45, LIVE pe Ziare.com.

D.A.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#reactie Cosmin Contra la Belgrad Romania, #Romania Serbia declaratii Contra conferinta de , #stiri Cosmin Contra
Comentarii