Olaroiu ofera detalii incredibile despre procesul din Emiratele Arabe Unite

Vineri, 24 Ianuarie 2014, ora 11:23
2657 citiri
Olaroiu ofera detalii incredibile despre procesul din Emiratele Arabe Unite

Cosmin Olaroiu este la un pas de expulzarea din Emiratele Arabe Unite dupa ce a fost dat in judecata de fosta sa echipa, Al Ain.

Tehnicianul roman ii acuza insa pe arabi ca nu au judecat corect litigiile sportive.

Mai mult decat atat, suspendarea de sase luni primita din partea Federatiei din Emirate ar fi, de asemenea, neregulamentara.

"Ei s-au prezentat in fata comisiei cu copia unui contract semnat de mine, dar nesemnat si nestampilat de ei. Cu asta, cred ca am spus totul. A doua comisie, fiindca prima mi-a dat mie castig de cauza, s-a legat de un articol din contract in care scrie ca, daca pe durata intelegerii mele cu Al-Ain, eu plec de la ei in timpul sezonului, atunci n-am voie sa semnez cu un alt club din Emirate si sa intru in competitie cu Al-Ain in acel sezon. Dar aici apar doua probleme mari.

In primul rand, orice contract poate fi terminat, ori cu acordul partilor, ori unilateral. Cum Al-Ain m-ar fi putut concedia, cat eram sub contract cu ei, si eu aveam dreptul de a pleca. Apoi, o problema esentiala, care anuleaza si clauza la care Al-Ain face referire si pe baza careia comisia m-a suspendat. Eu n-am plecat de la club in timpul sezonului, ci dupa terminarea lui", a spus Olaroiu in Adevarul.

Antrenorul crede ca toate necazurile i se trag de la refuzul de a continua s-o antreneze pe Al Ain.

"Mi-au facut o oferta, la fel de mare, ca cele pe care le aveam din alte parti. Era un contract mai mare fata de ce avusesem pana atunci, dar nu mi s-a parut corect ca eu sa raman pe mai multi bani la Al Ain si sa fac mai putin. De ce? Pentru ca, la sfarsit de an, cand n-am fi fost campioni sau am fi fost intr-o situatie mai dificila, mi s-ar fi spus: Stii, tu ai primit mai multi bani decat in sezonul trecut, dar ai avut rezultate mai slabe. Si atunci, am zis ca mai bine pentru mine e sa merg in alta parte, sa am o noua motivatie, o noua provocare, decat sa stau aici, iar, la final, oamenii sa zica, suparati, ca eu i-am pacalit."

Olaroiu a fost suspendat sase luni de Federatia din Emirate, care a considerat ca romanul a semnat un contract cu Al Ahli in timp ce intelegerea cu Al Ain era inca in vigoare.

Litigiul a ajuns la TAS, care il va analiza in lunile urmatoare.

Fosta echipa a lui Oli l-a reclamat pe acesta si in instantele civile din cauza declaratiilor date in presa locala iar antrenorul risca sa fie expulzat din Emirate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#Olaroiu proces arabi, #Olaroiu expulzat arabi, #olaroiu emiratele arabe unite , #Al Ain