Scrisoare emotionanta a lui Cosmin Olaroiu

Vineri, 12 Iulie 2013, ora 09:43
2554 citiri
Scrisoare emotionanta a lui Cosmin Olaroiu

Cosmin Olaroiu si-a luat la revedere de la Al Ain printr-o scrisoare emotionanta.

Cotidianul Adevarul prezinta scrisoarea tehnicianului roman:

"In ultimii doi ani, am petrecut momente superbe impreuna. Ne-am luptat impreuna, ne-am bucurat impreuna si impreuna am trecut peste obstacolele care au aparut in calea noastra. Prin eforturile conducerii, prin munca staffului tehnic, si mai ales datorita sacrificiilor jucatorilor am facut din Al-Ain campioana Emiratelor.

Sunt mandru ca am facut parte din aceasta mare familie, care a devenit un model de succes, nu doar in Emirate, dar in Orientul Mijlociu. Al-Ain e primul club din Asia unde am petrecut doua sezoane intregi si pot sa spun ca aceasta echipa mi-a oferit unele dintre cele mai bune momente pe care le-am trait ca antrenor.

Din pacate, asa cum ne-a aratat viata, toate lucrurile frumoase trebuie sa se termine la un punct.

Din pacate, o serie de evenimente neasteptate, dar si unele greseli comise pe care nu le-am putut influenta sau corecta, au creat aceasta situatie nedorita. Din cauza unor diferente ireconciliabile, am fost nevoit sa-mi aleg un alt drum ca antrenor, sa accept un proiect nou, parasind marea familie a lui Al-Ain.

Am fost dezamagit sa parasesc Al-Ain dupa doua sezoane formidabile. Dar asa cum se spune: "Timpul le va rezolva pe toate". Sper ca timpul sa stearga evenimentele triste care au cauzat plecarea mea de la Al-Ain si, in viitor, sa ne aducem aminte doar de momentele frumoase pe care le-am produs prin munca noastra.

Chiar daca drumurile noastre s-au separat, un lucru e cert: suporterii lui Al-Ain vor avea mereu un loc special in inima mea. Fara sustinerea voastra neconditionata, n-am fi obtinut performantele din ultimii doi ani. Pentru asta va multumesc in numele staffului meu si in numele jucatorilor.

De asemenea, ii multumesc presedintelui Sheikh Abdullah Bin Mohammad pentru sprijinul sau si pentru eforturile sale pana la final de a ma convinge sa raman la Al-Ain.

Le doresc celor de la Al-Ain toate cele bune si sper ca ei sa mearga pe acelasi drum de succes pe care l-am inceput impreuna, acum doi ani. Sunt convins ca Al-Ain a atins un nivel de profesionalism atat de inalt incat plecarea unui singur individ nu va opri performantele clubului"

Cosmin Olaroiu a semnat saptamana trecuta un contract pe trei sezoane cu marea rivala a celor de la Al Ain, Al Ahli.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Olaroiu scrisoare Al Ain , #Al Ain