Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Becali explica plecarea lui Olaroiu

Vineri, 27 Mai 2011, ora 15:57
2954 citiri
Becali explica plecarea lui Olaroiu

Gigi Becali a declarat, vineri, ca nu a reusit sa-l convinga pe Cosmin Olaroiu sa ramana si in sezonul viitor la Steaua.

"Am vorbit cu Olaroiu de dimineata. Mi-a zis ca n-are rost sa mai discutam pentru ca, ii pare rau, dar nu mai are cum sa ramana. Deja a facut programul la echipa aia, a aranjat totul. Mi-a zis sa-mi iau gandul ca n-are rost sa-mi fac sperante.", a spus Becali.

Finantatorul echipei din Bulevardul Ghencea a dezvaluit nemultumirile lui Olaroiu legate de organizarea de la club.

"Olaroiu cand a venit, nu vreau sa supar pe nimeni, dar cand au fost discutiile sa plece sau nu Sorin, Oli s-a simtit obligat si a zis ca nu poate sa lase asa si il doare sufletul. Mi-a zis ca a venit pentru ca se ducea de rapa totul si sa salveze sezonul, sa se califice in Liga Europa.

El n-a fost multumit nici de organizare. O spun eu, nu a spus-o el din politete. Erau lucruri care nu-i conveneau, in toata organizarea clubului. A spus ca pentru a face performanta trebuie sa fii atent la cele mai mici detalii. A zis ca venea si organiza totul, dar acolo a facut totul, program, stagiu de pregatire, transferuri si n-are cum sa vina. Azi mi-a spus toate astea, nu stiam. I-am zis ca ii multumesc atunci si asta e.", a adaugat Begali.

Antrenorul Cosmin Olaroiu a preluat formatia Steaua Bucuresti in urma cu trei saptamani, reusind sa castige Cupa Romaniei si sa se claseze pe locul cinci in Liga 1.

C.F.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Gigi Becali, #Cosmin Olaroiu, #Steaua Bucuresti , #Steaua
Comentarii