Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Olaroiu il critica pe Gigi Becali

Sambata, 28 Mai 2011, ora 11:23
2276 citiri
Olaroiu il critica pe Gigi Becali

Fostul antrenor al Stelei, Cosmin Olaroiu, a criticat atitudinea patronului Gigi Becali fata de propriii jucatori.

"Gigi nu e in masura sa decida daca Dica mai poate juca sau nu la Steaua! Daca se baga in asa ceva, face o greseala. Viitorul lui Dica trebuie decis de urmatorul antrenor al Stelei. Dica e un fotbalist de calitate si un lider pentru echipa. Dupa parerea mea, el poate fi in continuare util Stelei.

Cand esti criticat zi de zi, cand trec zile intregi in care nimeni nu vorbeste cu tine, atunci ajungi sa-ti pierzi increderea in tine. Un exemplu clar a fost Galamaz. Dintr-un jucator de Liga Campionilor, capitan la echipa campioana, ajunsese un fotbalist cu moralul la pamant fiindca nu-l baga nimeni in seama.", a declarat Olaroiu pentru Adevarul.

Olaroiu isi anunta revenirea la Steaua

Cu Olaroiu la conducere, Steaua a cucerit, miercuri, Cupa Romaniei, invingand in finala de la Brasov pe rivala Dinamo. Acesta este primul trofeu pentru echipa din Bulevardul Ghencea dupa 5 ani de pauza.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Cosmin Olaroiu, #Gigi Becali, #Steaua Bucuresti , #Steaua